Inici Centre Qui som Informació Contactequi somMontseny veterinaris som un equip format per dos veterinaris. El nostre objectiu és tenir un tracte proper amb els nostres pacients i amb vosaltres. Si ens vols conèixer una mica més, aquí trobaràs informació nostre.


joan

JOAN COLOMINAS - VETERINARI
Col 4170 del Col·legi de Veterinaris de Barcelona. Membre de l'Associació de Veterinaris Espanyols d'Especialistes en Petits Animals (AVEPA) i del seu Grup de treball de Especialistes en Medicina Felina (GEMFE). Especialitzat en cardiologia veterinaria (post-grau). Amb àmplia experiència en l'atenció d' urgències veterinàries, cirurgia general i gran apassionat de la medicina interna canina i felina. A la seva vida privada li encanta passar hores en família. Un gran amant de l'excursionisme, l'alpinisme i l'ornitologia. Forma part dels grallers de la colla gegantera del poble. Abans corria amb la Taga el campionat de canicross (curses amb gossos), però ara prefereixen passar hores gaudint amb la bicicleta i el nostre entorn. A casa tenim una gossa, una gata i un gat. Tots ells adoptats de protectora.

Consulta la seva formació

angelsmollet
ÀNGELS MOLLET ARGEMÍ - VETERINÀRIA
Col 5282 del Col·legi de Veterinaris de Barcelona. L'Àngels va realitzar pràctiques a Montseny Veterinaris en el seu darrer estiu abans de graduar-se. A partir del març 2016 s'incorpora a l'equip veterinari. Està molt interesada en seguir-se formant, especialment en Neurologia, Medicina Interna, Hospitalització  i atenció d'Urgències. És una gran amant del món del cavall, passant gran part de la seva vida montant llargues hores pel Montseny amb la seva vella amiga Saphira. Actualment fa companyia a tres gossos, tots adoptats de situacions complicades.

Consulta la seva formació


ESPECIALISTES EXTERNS

 
doctor
Els especialistes són veterinaris amb qui col·laborem ens els casos que ho requereixin.
Tots tenen una considerable experiència en els seus àmbits i una notable formació continuada.
Les visites es realitzen a Montseny Veterinaris.

Urgències 674174654

Tenim servei veterinari 24 hores

Montseny Veterinaris - 93 867 6351 - Urgències 674174654 - info@montsenyveterinaris.cat

Avís legal